Hoeveel Liter boiler nodig?

Dit is een van onze meest gestelde vragen die wij dagelijks krijgen. Het inschatten van de grootte van de boiler kan ook moeilijk zijn. Om te bepalen hoeveel liter elektrische boiler u nodig heeft spelen een paar factoren: De douchekop die u gebruikt, het aantal personen in het huishouden en het aantal minuten dat u douched.

Hoeveel liter boiler voor 2 personen?

Voor een 2 persoons huishouden met een normale douchekop van 9 Liter per minuut kunt u 8,5 minuut douchen. Terwijl u met een waterbesparende douchekop 12 minuten kan douchen. Vind u dat te kort dan zou u al moeten kijken naar een 80 Liter boiler daar kunt u al gauw 20 minuten mee douchen.

3 of 4 persoon huishoudens

Voor een groter huishouden van 3-4 personen zou een 100 á 120 Liter elektrische boiler sterk aangeraden worden. Voor de huishoudens van 5+ personen zouden wij 200 Liter aanraden

Hoeveel liter boiler nodig voor een bad?

Heeft u een bad? In de meeste baden gaan gemiddeld tussen de 80 en de 100 liter water. Wij raden sterk aan iets aan overcapaciteit te nemen en dan te gaan voor een 120 Liter boiler. Heeft u evt vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken of u kunt een email sturen.

Doe gratis onze test en kom erachter hoeveel liter boiler u nodig heeft

tags: elektrische boilers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *