Over BOILERS.NL

BOILERS.NL, een prominent online platform vooral gespecialiseerd in elektrische boilers en elektrische cv’s, begon als een ambitieus project om duurzame en energie-efficiënte elektrische boilers aan de man te brengen. De oprichters, gepassioneerde ondernemers, met een achtergrond in duurzame energie, zag een gapende kloof in de markt van elektrische boilers voor gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke warmwateroplossingen. Hij herkende het potentieel van elektrische boilers om huishoudens een groen alternatief te bieden voor traditionele gasboilers.

De eerste stappen

In de beginjaren waren we druk bezig met marktonderzoek en het vaststellen van contacten met fabrikanten van elektrische boilers. Hij begreep dat een naadloze online ervaring cruciaal zou zijn om klanten aan te trekken en te behouden in het digitale tijdperk. Dus, met de hulp van een klein team van web ontwikkelaars en designers, werd elektrischeboiler.eu geboren.

Ontwikkeling van de boilers.nl

De webshop was ontworpen om gebruiksvriendelijk en informatief te zijn, met uitgebreide product beschrijvingen, duidelijke prijzen en gebruiksvriendelijke navigatie. Klanten konden makkelijk door de verschillende modellen elektrische boiler bladeren en de specificaties vergelijken om de boiler te vinden die het beste bij hun behoeften past.

Het team hebben veel nadruk gelegd op klantenservice en educatie. Ze ontwikkelden gedetailleerde handleidingen en FAQ-secties en boden persoonlijk advies aan klanten die op zoek waren naar meer begeleiding. Dit zorgde ervoor dat klanten zich ondersteund en gewaardeerd voelden, wat resulteerde in positieve mond-tot-mondreclame en een gestage toename van klanten.

Groei en erkenning

We groeiden gestaag, en al snel werden de producten van boilers.nl herkend als betrouwbaar, duurzaam en economisch. De webshop bleef evolueren en introduceren van innovatieve producten. Waaronder slimme boilers die klanten kunnen bedienen en monitoren via smartphone-applicaties.

De webshop werd een hub van informatie over duurzame warmwateroplossingen, met blogs, video’s en tutorials om klanten te informeren over de voordelen van elektrische boilers en hoe ze de ecologische voetafdruk van hun huishouden konden verminderen.

De impact

De inspanningen van boilers.nl hebben bijgedragen aan de toename van de acceptatie van elektrische boilers als een duurzaam alternatief voor traditionele waterverwarmingssystemen. Huishoudens en bedrijven over de hele regio hebben de overstap gemaakt, geleid door de missie van Gilbert om de overgang naar groenere energieoplossingen te versnellen.

Nu, met een gevestigde reputatie en een groeiende klantenkring, blijft elektrischeboiler.eu een voorloper in de sector, voortdurend innoverend en educerend, terwijl het de weg vrijmaakt voor een duurzamere toekomst.

De merken van boilers.nl

Onze belangrijkste merken zijn; Wesen, Nofer-Aparici, Lemet, Wijas, DAT. Deze merken werken met duurzame, hoogwaardige materialen. Zodat u lang plezier kunt hebben van uw aanschaf zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Op een elektrische boiler loopt u niet leeg!

Energiezuinig

Er wordt steeds meer gedaan om energie te kunnen besparen. Bij onze elektrische boilers is onder meer gekeken naar de isolatie en zijn er elektrische boiler gemaakt met dubbele tanks. Dankzij nieuwe manieren van isoleren en de nieuwste materialen is de isolatie van de elektrische boiler stukken beter geworden en zijn onze boilers ontzettend energiezuinig.

Gedegen advies van boilers.nl

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op nummer 0031(0)72 – 36 90 067. U kunt uw vraag of opmerking ook 24/7 mailen naar info@boilers.nl. of kom gezellig langs. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Het kiezen van de juiste boiler of CV

Onderaan onze website staan links naar on-line calculators. Zodat u ook heel gemakkelijk zelf uit kunt rekenen welk model elektrische boiler voor u de beste keuze is. Kies altijd voor iets overcapaciteit.