Tijdelijk in de aanbieding!

Deze selectie van producten zijn tijdelijk in de aanbieding. Pak uw kans hiermee voordat de korting voorbij is.

Boilers 50 tot 150 liter

DAT-Arca Horizontale boiler 80 Liter

366.00
599.82
552.62

Aanbevolen producten

Meest verkocht

Hier vind u een selectie van onze meest verkochten producten. Hier vind u zowel Elektrische boilers variërend van 8 liter tot 1000 liter. Voor bijna elke wens hebben wij een elektrische boiler voor u. Verder hebben wij geisers te koop, Elektrische cv’s en nog veel meer om uw huis duurzamer te maken. Zo bieden wij de DAT-Aparici aan wat deze boiler zo bijzonder maakt is de droge weerstand in de boiler dat wilt zeggen dat de verwarmingselementen niet het water raken waardoor de verwarmingselementen langer mee gaan en u minder onderhoud aan de boiler hoeft te doen waardoor de levensduur van de boiler aanzienlijk word verlengd in vergelijking met andere boilers met een natte weerstand.

 

Kenmerken en Innovaties Aparici boilers

  • Energie-efficiëntie: Aparici legt een sterke nadruk op energie-efficiëntie. Veel van hun boilers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die helpen het energieverbruik te minimaliseren, zoals slimme thermostaten en systemen die de energieconsumptie optimaliseren gebaseerd op het gebruikerspatroon.
  • Duurzaamheid: De producten van Aparici zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn, met materialen die weerstand bieden tegen corrosie en slijtage. Dit zorgt ervoor dat de boilers een lange levensduur hebben en minder onderhoud vereisen.
  • Innovatie: Aparici investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te bieden die de prestaties en gebruikerservaring van hun waterverwarmers verbeteren. Dit omvat technologieën voor snelle verwarming, verbeterde isolatie en geïntegreerde systemen voor energiebeheer.

Kenmerken van Wesen Boilers

  • Dubbele Tanks: Sommige modellen van Wesen zijn uitgerust met twee tanks in plaats van één, wat uniek is voor elektrische boilers. Deze innovatie zorgt voor snellere opwarmtijden en een efficiënter energieverbruik, omdat alleen de benodigde hoeveelheid water wordt verwarmd.
  • Roestvrijstalen Binnenwerk: Wesen gebruikt roestvrij staal voor de binnenkant van hun boilers, wat bijdraagt aan een langere levensduur en minder onderhoud. Roestvrij staal is niet alleen duurzaam maar ook zeer bestand tegen corrosie.
  • Slimme Technologie: Veel Wesen boilers zijn uitgerust met intelligente bedieningselementen en programmeerbare timers, waarmee gebruikers hun energieverbruik kunnen optimaliseren en het warmwatergebruik kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.
  • Energie-efficiëntie: Wesen legt een sterke nadruk op energiebesparing. Hun boilers zijn ontworpen om maximale efficiëntie te bieden, met functies zoals goede isolatie en energiebeheersystemen die helpen het algehele energieverbruik te verlagen.
443.83
552.62

Boilers 200 tot 500 liter

DAT 200 liter elektrische boiler

833.61

Boilers 200 tot 500 liter

200 liter elektrische 1 spiraal DAT

1,036.15
Aanbieding!

DAT-KOP elektrische CV

DAT-KOP SB 12 kW elektrische CV

Oorspronkelijke prijs was: €799.99.Huidige prijs is: €562.87.

Boilers 200 tot 500 liter

DAT 300 liter elektrische boiler

949.64
Aanbieding!

DAT-KOP elektrische CV

DAT-KOP SB 3 kW elektrische CV

Oorspronkelijke prijs was: €799.99.Huidige prijs is: €525.83.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €589.51.Huidige prijs is: €485.21.